New Product Development Technician

VACATURE 24-40 UUR

Wij zijn Lus Health Ingredients, een jong bedrijf met een missie:

Mensen inspireren om gezondere en Duurzamere keuzes te maken

Lus Health Ingredients levert vegan ingrediënten en producten aan Europese merken die actief zijn in de markt van sportvoeding, supplementen en het (keto) dieet. Denk aan omega 3 uit algen i.p.v. visolie, MCT olie op basis van kokos i.p.v. palm en een breed scala aan private label producten voor het Ketogeen dieet.

Heb je iets met voeding? Met gezondheid? Kijk je verder dan de schijf van 5 en ben je tegelijkertijd graag bezig om de wereld een beetje beter te maken? Lees dan vooral verder….

We bestaan nu 2 jaar en groeien hard! Inmiddels zijn we met vier personen en op zoek naar versterking!

We zoeken naar een NPD technician die ons team ondersteunt met hands-on productontwikkelingen, het maken van samples, het samenstellen van product specificaties, het beheren van de applicatie keuken en het assisteren van (kleinschalig) consumentenonderzoek.

Ons nieuwe teamlid heeft net als wij het hart op de goede plek. Je bent op je plek in de keuken of in het laboratorium, je bent pragmatisch, je organiseert graag en je bent in staat om ideeën van klanten of het NPD team vakkundig om te zetten in een test product/sample.

Je helpt mee om fans te creëren. Fans voor ons merk. Fans voor onze missie.

Het NPD team bestaat met jou erbij uit drie personen en samen dragen jullie zorg voor alle nieuwe productontwikkelingen binnen het bedrijf. Dit kunnen ingrediënten zijn of private label producten. Je helpt de business development manager met het uitvoeren van consumentenonderzoek. Daarnaast organiseer je de grondstoffen en de apparatuur die nodig zijn in onze applicatie keuken.

Het bezoeken van leveranciers, klanten en beurzen zijn mogelijk onderdelen van jouw takenpakket. We zijn jong, en in de groei, en hierdoor kan je naast de basis ook zelf invulling geven aan het bedrijf, aan je taken en aan je persoonlijke groei.

Je hebt bij voorkeur een achtergrond in de voeding of het laboratorium. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau, Je Engels is uitstekend en je komt uit de regio Maassluis.

Er is geen gespreid bedje – We nemen geen rokers aan – We verwachten zelfstandigheid en flexibiliteit – Het mooiste kantoor van Maassluis – Een gezellig team inclusief bedrijfshond – Volop ontwikkelingskansen – Samen bouwen aan een betere wereld –

– Sluit je aan bij onze missie! –

Solliciteren? Stuur dan een motivatie brief IN HET ENGELS met je CV (of geüpdatet LinkedIn profiel)naar jobs@lusingredients.com

Meer weten over Lus Health Ingredients kijk dan even op www.lusingredients.com en www.ketogenicingredients.com.