Customer Service officer bij Lus : Jouw nieuwe job?

Healthy 2022 with Reducose

Wij zijn Lus Health Ingredients, een bedrijf met een missie! Wij willen mensen inspireren om gezondere en duurzamere keuzes te maken.

Lus Health Ingredients levert ingrediënten en producten aan Europese merken die actief zijn in de sportvoeding, supplementen en het Keto dieet.
Denk aan omega 3 uit algen i.p.v. Vis Olie, aan D3 uit mos i.p.v. uit schapenwolvet of aan Palmvrije MCT olie een product dat zijn afname vooral vindt bij mensen die een ketogeen dieet volgen.

– Sluit je aan bij onze missie! –

We zoeken naar een (part-time) customer service officer die helpt verdere ontwikkelingen mogelijk te maken. Het betreft hier uitbreiding van het team.

Heb je iets met voeding? Met gezondheid? Kijk je verder dan de schijf van 5 en ben je graag betrokken om de wereld een beetje beter te maken? Lees dan vooral verder….

Ons nieuwe teamlid heeft net als wij het hart op de goede plaats. Je bent een organisator in hart en nieren. Je helpt graag om structuur te geven en dat geeft je energie. In de omgang met klanten straal je een positieve energie uit die besmettelijk is. Je neemt initiatief.

Je helpt mee om fans te creëren. Fans voor ons merk. Fans voor onze missie.

De dagelijkse taken bestaan uit het managen van orders van zowel in als verkoop.
Facturen maken en het regelen van transporten. Het blij maken van klanten en wanneer je leuk vindt ga je af en toe mee naar klanten en beurzen. We zijn (nog) klein en hierdoor kan je naast je basis ook zelf invulling geven aan het bedrijf, aan je taken, aan je persoonlijke groei.

Je hebt bij voorkeur een achtergrond in administratie, logistiek, of voeding. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau. Je Engels is uitstekend en je komt uit de regio Maassluis.

We nemen geen rokers aan.
We verwachten zelfstandigheid, flexibiliteit en een gevoel voor humor 😊

Durf je nog?

Solliciteren? Stuur dan een motivatie brief IN HET ENGELS met je CV (of geüpdate linkedin profiel) naar jobs@lusingredients.com

 

Meer weten over Lus Health Ingredients kijk dan even op de rest van de website en check www.ketogenicingredients.com !