Commercial assistant

VACATURE 32-40 UUR 

Wij zijn Lus Health Ingredients, een jong bedrijf met een missie:

Mensen inspireren om gezondere en Duurzamere keuzes te maken

Lus Health Ingredients levert vegan ingrediënten en producten aan Europese merken die actief zijn in de markt van sportvoeding, supplementen en het (keto) dieet. Denk aan omega 3 uit algen i.p.v. visolie, aan kokos gebaseerde MCT olie op basis van kokos i.p.v. palm en een breed scala aan private label producten voor het Ketogeen dieet.

Heb je iets met voeding? Met gezondheid? Kijk je verder dan de schijf van 5 en ben je graag betrokken om de wereld een beetje beter te maken? Lees dan vooral verder….

We bestaan nu 2 jaar en groeien hard! Inmiddels zijn we met vier personen en op zoek naar versterking!

We zoeken naar een commercieel assistent die ons (operationele) team ondersteunt met orderverwerking, facturatie en kwaliteitscontrole.

Ons nieuwe teamlid heeft net als wij het hart op de goede plek. Je bent een organisator in hart en nieren. Je helpt graag om structuur te geven en dat geeft je energie. Je neemt initiatief en bent een team player. Iets extra’s doen voor anderen zit in je bloed.

Je helpt mee om fans te creëren. Fans voor ons merk. Fans voor onze missie.

Het operationeel team bestaat met jou erbij uit drie personen en samen dragen jullie zorg voor het managen van orders, de facturatie, het regelen van transporten en de vrijgave van producten. Je geeft regelmatig hands-on ondersteuning aan onze kwaliteitsmanager om producten en processen naar een nog hoger plan te tillen.

Bezoeken van leveranciers, klanten en beurzen zijn mogelijk onderdelen van jouw takenpakket. We zijn jong, en in de groei, en hierdoor kan je naast de basis ook zelf invulling geven aan het bedrijf, aan je taken en aan je persoonlijke groei. Je hebt bij voorkeur een achtergrond in administratie/logistiek en hebt affiniteit met voeding. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau, Je Engels is uitstekend en je komt uit de buurt van de regio Maassluis.

Er is geen gespreid bedje – We nemen geen rokers aan – We verwachten zelfstandigheid en flexibiliteit – Het mooiste kantoor van Maassluis – Een gezellig team inclusief bedrijfshond – Volop ontwikkelingskansen – Samen bouwen aan een betere wereld –

– Sluit je aan bij onze missie! –

Solliciteren? Stuur dan een motivatie brief IN HET ENGELS met je CV (of geüpdatet LinkedIn profiel)naar jobs@lusingredients.com

Meer weten over Lus Health Ingredients kijk dan even op www.lusingredients.com en www.ketogenicingredients.com.